loader-logo

Over ons

ALMO Climate B.V. is een innovatieve fabrikant op het gebied van duurzame producten,  zoals stralingspanelen, stralingsplafond en klimaatplafond. ALMO Climate engineert, ontwikkelt, produceert en monteert al deze producten in eigen beheer. Op deze manier kunnen wij een optimale flexibiliteit bieden aan al onze klanten in de Benelux.

Duurzaamheid

Door de jarenlange ervaring van meer dan 50 jaar en de steeds hogere eisen aan het energieverbruik en duurzaamheid hebben wij onze producten zo ontworpen en geproduceerd dat zowel de stralingspanelen als de klimaatplafonds zeer hoge warmte- en koel afgiftes hebben en zo voldoen aan de hoogste maatstaf wat veel besparingsmogelijkheden oplevert. Op gebied van energiebesparing en duurzaamheid hebben wij ons  reeds kunnen onderscheiden en zijn we continue bezig met verdere ontwikkeling voor de toekomst.

Familiebedrijf

De heer Peter van den Boomen sr. is zich in 1970 gaan toeleggen op de fabricage van stralingspanelen. In 1986 is men verhuisd naar industrieterrein “De Haagdoorn “ waar men na verdere uitbreidingen, in 1992 en 2002, nog steeds is gehuisvest. Het huidige bedrijf wordt geleid door Peter van den Boomen Jr. en Joris van den Boomen, respectievelijk vanaf 1999 en 2002 in het bedrijf werkzaam. We zijn  nog steeds een 100% familiebedrijf met zeer toegewijde medewerkers die garant staan voor de hoge kwaliteitsproducten.

image

Wehkamp

ALMO heeft geweldig werk geleverd in ons distributiecentrum!

4.5/5
image

NOC NSF Papendal

Dankzij ALMO hebben wij geweldige plafonds in Papendal.

4.7/5
image

Voorbeeld 3

Dankzij ALMO zitten wij deze winter lekker warm!

4.8/5
image

Voorbeeld 4

Dankzij ALMO zitten wij in de zomer lekker koel!

4.1/5